infilratiekratten Spoorzone centrum Zwolle

Subsurface Infiltration

Created at: 16 Nov 2020

Description

We currently do not have a detailed description of this project.

Samenvatting (Dutch description)

november 2020 in Zwolle, Stationsweg, de straat voor de Nieuwe Buitensocieteit en hotel Fientjes, direct voor het NS station. De dekking boven deze kratjes wordt niet meer dan 75 cm ?

Herinrichting Oosterlaan & Westerlaan

Oosterlaan-Stationsplein-Westerlaan

De Oosterlaan en de Westerlaan sluiten aan op het Stationsplein en zijn voor veel Zwollenaren en bezoekers aan de stad belangrijke toegangswegen van en naar het station. Na de herinrichting van het Stationsplein en de Stationsweg worden ook de Oosterlaan en Westerlaan omgevormd tot een gastvrije, groene en mooie aantrekkelijk ingerichte buitenruimte waar u graag wilt zijn.

Uitgangspunten

Begin 2019 hebben de bewoners aan de Oosterlaan en Westerlaan meegedacht over de nieuwe inrichting van hun straat. Voor het maken van het voorlopig ontwerp voor de beide lanen, vormen de wensen van de bewoners belangrijke uitgangspunten voor de gemeente. Bewoners willen dat de verblijfskwaliteit in de Oosterlaan en Westerlaan wordt verbeterd. Ook willen zij dat de “historische” laanbeleving met bomen wordt teruggebracht en de verkeersveiligheid wordt verhoogd.

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

About the author

Floris Boogaard

• Submitted 2063 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 2063 projects by this author →


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Water projects →