De Herven, bedrijventerrein aan A2, Den Bosch

Business Park/Sustainable Entrepreneurship

Created at: 30 Jan 2021

Description

De Herven, bedrijventerrein aan A2, Den Bosch


Samenvatting (Dutch description)

De Herven is een gemengd bedrijventerrein aan de snelweg A2 met een grote verscheidenheid in functies en uitstraling. De bereikbaarheid per auto is met een directe oprit aan de snelweg ideaal. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn goede busverbindingen met het centrum en het NS-station ’s-Hertogenbosch Oost is op loopafstand. De zichtlocatie aan de A2 bestaat gedeeltelijk uit grote moderne kantoorgebouwen, bijvoorbeeld het Bolduc-gebouw en het SAP-gebouw. Daar achter is ook een aantal kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd.

Een groot gedeelte van het terrein is in gebruik als bedrijventerrein met productie, groothandel en logistiek. Kenmerkend is de omvangrijke vernieuwde woonboulevard met grootschalige winkels voor wooninrichting, bouwmarkt en horeca. Daarnaast is er een autoboulevard.

De gemeente heeft het initiatief genomen om met alle betrokken marktpartijen, eigenaren en gebruikers en de ondernemersvereniging De Herven, het bedrijventerrein De Herven op te waarderen en toekomst bestendig te maken door de aanleg van nieuwe wegen, openbaar en privaat groen, branding en signing en herontwikkeling van bestaand vastgoed.

De Jos van Boxtel Groep is een van de bedrijven die gevestigd is op de Herven. Bent u benieuwd wat ze doen? Bekijk hier de film.

Baker Tilly Berk is een van de kantoren die gevestigd is op de Herven. Bekijk de film om meer over dit bedrijf te weten te komen. Bekijk hier de film.

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

About the author

climatescan

• Submitted 1823 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 1823 projects by this author →


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all People (Social and Economic Value) projects →