Green Square Slachthuisplein - Den Haag

Storage for water

Climate adaptive green

Storm water drainage

Multifunctional Climate Adaptation

Created at: 21 May 2021

Description

This city square was transformed by the municipality in collaboration with local residents. It's turned into a green square, and serves as a stormwater retention measure. It offers many services for the local community as a meeting place and playground.

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

Images

About the author

Joey Koning

• Submitted 159 projects
• Expert at People (Social and Economic Value)
• Netherlands

View all 159 projects by this author →


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Water projects →