Swale (wadi) - Vitruvius - (De Geer II 2011-2016)

(bio) swale

ART (related to climate adaptation)

Multifunctional Climate Adaptation

Created at: 03 May 2021

Description

bioswale with grass combined with playground area. Surrounding area discharges the rainwater from the street subsurface to the swale. swale consist of two compartments. each compartment is filled up via several op inflow gutters. The roofs discharge their water via rainwaterpipes and gutters to the public space.


Samenvatting (Dutch description)

De weg rond het groengebied ligt op 1 oor naar de twee wadi compartementen. De wadi is gecombineerd met een speelplek op de bodem. De voorkant van de daken voert via regenpijp en goot op particulier terrein af naar de openbare ruimte.

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

About the author

Aquantal Noviomagus

• Submitted 1056 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 1056 projects by this author →


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Water projects →