Swale in separated sewer area

(bio) swale

Created at: 04 Jul 2019

Description

Reconstruction area 2014-2018. Maisonnettes flats were demolished and built up. an additonal step to the watersystem was added by creating a swale to filter the water. Besides a swale the newly built area has 0,4 ha less paved surface then before


Samenvatting (Dutch description)

DE woningbouwstichting heeft met de gemeente het gebbied gereconstrueerd. er is midner bebouwing en verhard oppervlak voor terug gekomen. Om de waterkwaliteti te verhogen van het oppervlaktewater voert het regenwater deels af naar een wadi in plaats van naar het gescheiden riool systeem dat verder in het stadsdeel Dukenburg ligt

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

Images

About the author

Aquantal Sauerkraut

• Submitted 689 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 689 projects by this author →

Downloads

No downloads added

Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Water projects →